detector.media
04.06.2018 15:56
«ДжеДАІ» на 2+2 переїхали в нову студію та змінюють дизайн
«ДжеДАІ» на 2+2 переїхали в нову студію та змінюють дизайн
Сьогодні, 4 червня, програма «ДЖЕДАІ» на 2+2 змінює дизайн. Оновлення стосуватимуться логотипу, дизайну студії, візуального оформлення ефіру, брендованих автомобілів та фірмового одягу журналістів. Розробкою нової айдентики займався відділ дизайну каналу 2+2.

«”ДЖЕДАІ” вже 5 років в ефірі каналу 2+2, за цей час наша програма змінювалася разом з усією країною. Тому ребрендинг та нова студія стали для нас важливим і логічним кроком разом із розширенням формату програми та виходом за межі доріг. З січня ми виходимо в ефір з великого павільйону. У нас з'явилась можливість супроводжувати наші новини візуальними ефектами, які допомагають акцентувати увагу на темах, що ми висвітлюємо», - коментує керівник проекту «ДЖЕДАІ» Максим Сухенко.

Крім зміни дизайну «ДЖЕДАІ» продовжують розширювати свою тематику, а новим викликом для програми стане наближення до глядача через соціальні мережі та розвиток мережі регіональних корпунктів по всіх Україні.

Найяскравіші події дня чекають на глядачів у програмі «ДЖЕДАІ» з понеділка по п'ятницю о 18:50 на телеканалі 2+2. Ведуча програми – Катерина Нестеренко.

Нагадаємо, у вересні 2017 «ДЖЕДАІ» відсвяткували своє п’ятиріччя в ефірі каналу 2+2 та оновили формат. Програма стала інформаційно-розважальним проектом, який окрім актуальних автомобільних новин також готує огляд найбільш резонансних подій України та світу.

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY