13-14 грудня у Полтаві та Черкасах – дискусії з питань безпеки журналістів

27 Листопада 2017
917
27 Листопада 2017
17:22

13-14 грудня у Полтаві та Черкасах – дискусії з питань безпеки журналістів

917
Національна спілка журналістів України та Офіс Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (Відень) запрошують журналістів Полтави та Черкас на регіональні дискусії «Безпека журналістів: базовий стандарт вільних медіа», які пройдуть у вказаних містах у грудні.
13-14 грудня у Полтаві та Черкасах – дискусії з питань безпеки журналістів

Ключові теми для обговорення: безпека журналістів, міжнародні зусилля по боротьбі з безкарністю за злочини проти журналістів, свобода слова і плюралізм думок в часи конфліктів, боротьба з пропагандою війни і насильства, саморегулювання ЗМІ, варіанти допомоги українським журналістам (які опинилися в біді) з боку міжнародних журналістських організацій.

У дискусії беруть участь:

- Голова НСЖУ Сергій Томіленко;

- Радник Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Айдар Ботагаров (Відень)

- Керівник проектів Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Ніколя Ебнотер (Відень);

- Віце-президент Європейської Федерації журналістів Надія Ажгіхіна (участь лише в заході 13-го грудня у Полтаві);

-  Секретар НСЖУ, керівник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв.

В рамках заходу відбудеться презентація проектів Офісу Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (м.Відень), а також спільних проектів ОБСЄ з Національною спілкою журналістів України.

Організатори регіональних дискусій – Полтавська та Черкаська обласні організації НСЖУ.

Заходи відбудуться у Полтаві 13-го грудня (початок – 11.00), та у Черкасах 14-го грудня (початок – 10.00).

Також у вказаних містах буде проведено навчальний семінар з питань фізичної та цифрової безпеки журналістів, організації висвітлення мітингів чи заворушень, самоорганізації журналістської діяльності (тренер – Віталій Голубєв).

З питань попередньої реєстрації та за довідковою інформацією прохання звертатися за тел.: 066- 4931341(Анатолій Васевич, Полтава), 067-3880434 (Ірина Хроменко, Черкаси) або за адресами: oblik@nsju.org (офіс НСЖУ), ir.khromenko@gmail.com (Черкаська ОО НСЖУ), vastol72@ukr.net (Полтавська ОО НСЖУ).name="_GoBack">

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду