«Мить» Океану Ельзи стала саундтреком до фільму «Кіборги»

17 Листопада 2017
8611
17 Листопада 2017
13:17

«Мить» Океану Ельзи стала саундтреком до фільму «Кіборги»

8611
Композиція «Мить» гурту «Океан Ельзи» стане саундтреком до фільму Ахтема Сеітаблаєва “Кіборги”, який вийде на екрани 7 грудня 2017 року.
«Мить» Океану Ельзи стала саундтреком до фільму «Кіборги»

А над основними оригінальними музичними темами фільму працює клавішник гурту «Океан Ельзи», композитор, аранжувальник Мілош Єліч.

«Я дякую за запрошення і радий брати участь в цьому проекті. Написати музику до фільму про воїнів, які 242 дні тримали донецький аеропорт - це честь. Музичними темами мені хотілося підкреслити багатогранність фільму, додати емоцій кожній історії, кожній сюжетній лінії. За допомогою музики показати, що і на війні люди залишаються людьми - люблять, сумують і жартують», - поділився своїми емоціями Мілош Єліч.

«Ми дуже раді, що саме Мілош Єліч пише музику до фільму про наших хлопців. Він талановитий композитор, який одразу відчув настрій фільму і вже з перших нот зумів підкреслити атмосферу, яка відбувалася в аеропорту. Музика Мілоша органічно вплітається в історію, яку я, як режисер, хотів зобразити на екрані і додає саме тих переживань та емоцій, які може викликати тільки музика», - сказав режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв.

Мілош Єліч - клавішник гурту «Океан Ельзи». Окрім участі в ОЕ та сольних проектах Святослава Вакарчука, де він є автором оркестровок (проект «Вночі»), Мілош створює музику для кіно, театру, фортепіанних виконавців, є саунд-продюсером багатьох молодих українських виконавців.

Синопсис:

За їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна! Це історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у статусі, походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця!

Про фільм:

Жанр: воєнна драма, бойовик

Режисер: Ахтем Сеітаблаєв

Сценарій: Наталія Ворожбит

Актори стрічки:  Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Роман Ясинський, В'ячеслав Довженко, Костянтин Темляк, Роман Семисал, Наталія Мосейчук, Олександр Загородний, Владислав Журенко

Хронометраж: 110 хв.

Дата релізу: 6 грудня 2017

Кінопрокатник: Ukrainian Film Distribution

Кількість копій: 200+

Сторінка в FB: http://fb.me/kiborhy

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8611
Читайте також
13.12.2017 11:30
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
11 529
06.12.2017 11:25
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
6 962
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду