detector.media
17.11.2017 13:17
«Мить» Океану Ельзи стала саундтреком до фільму «Кіборги»
Композиція «Мить» гурту «Океан Ельзи» стане саундтреком до фільму Ахтема Сеітаблаєва “Кіборги”, який вийде на екрани 7 грудня 2017 року.

А над основними оригінальними музичними темами фільму працює клавішник гурту «Океан Ельзи», композитор, аранжувальник Мілош Єліч.

«Я дякую за запрошення і радий брати участь в цьому проекті. Написати музику до фільму про воїнів, які 242 дні тримали донецький аеропорт - це честь. Музичними темами мені хотілося підкреслити багатогранність фільму, додати емоцій кожній історії, кожній сюжетній лінії. За допомогою музики показати, що і на війні люди залишаються людьми - люблять, сумують і жартують», - поділився своїми емоціями Мілош Єліч.

«Ми дуже раді, що саме Мілош Єліч пише музику до фільму про наших хлопців. Він талановитий композитор, який одразу відчув настрій фільму і вже з перших нот зумів підкреслити атмосферу, яка відбувалася в аеропорту. Музика Мілоша органічно вплітається в історію, яку я, як режисер, хотів зобразити на екрані і додає саме тих переживань та емоцій, які може викликати тільки музика», - сказав режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв.

Мілош Єліч - клавішник гурту «Океан Ельзи». Окрім участі в ОЕ та сольних проектах Святослава Вакарчука, де він є автором оркестровок (проект «Вночі»), Мілош створює музику для кіно, театру, фортепіанних виконавців, є саунд-продюсером багатьох молодих українських виконавців.

Синопсис:

За їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна! Це історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у статусі, походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця!

Про фільм:

Жанр: воєнна драма, бойовик

Режисер: Ахтем Сеітаблаєв

Сценарій: Наталія Ворожбит

Актори стрічки:  Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Роман Ясинський, В'ячеслав Довженко, Костянтин Темляк, Роман Семисал, Наталія Мосейчук, Олександр Загородний, Владислав Журенко

Хронометраж: 110 хв.

Дата релізу: 6 грудня 2017

Кінопрокатник: Ukrainian Film Distribution

Кількість копій: 200+

Сторінка в FB: http://fb.me/kiborhy

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY