Редактор газеты «Алубика» отсудил у городского головы Алупки право на информацию

4 Грудня 2002
604
4 Грудня 2002
12:09

Редактор газеты «Алубика» отсудил у городского головы Алупки право на информацию

604
Редактор газеты «Алубика» отсудил у городского головы Алупки право на информацию
3 декабря 2002 года местный суд г. Ялты рассмотрел в открытом судебном заседании гражданское дело по жалобам главного редактора газеты «Алубика» Рагима Гумбатова на неправомерные действия должностных лиц. Суть дел заключалась в том, что Р. Гумбатов обжаловал отказ в предоставлении информации и отказ в аккредитации журналиста при Алупкинском городском Совете.

Вынося решения, суд обязал Алупкинского городского голову Андыка предоставить журналисту Гумбатову необходимую информацию, а также аккредитовать его при Алупкинском городском Совете.

Решение суда можно обжаловать в течении месяца после его вынесения.

Пресс-релиз подготовлен Комитетом по мониторингу свободы прессы в Крыму.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
604
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду