До 17 червня – реєстрація на семінар для журналістів з питань судової реформи

13 Червня 2017
833
13 Червня 2017
09:38

До 17 червня – реєстрація на семінар для журналістів з питань судової реформи

833
Національна спілка журналістів України та Рада суддів України запрошують представників центральних і регіональних ЗМІ на одноденний семінар, присвячений висвітленню в медіа питань судової реформи.
До 17 червня – реєстрація на семінар для журналістів з питань судової реформи

Під час навчання журналісти зможуть дізнатися про особливості судової реформи в Україні, відвідати Вищу кваліфікаційну комісію суддів та ознайомитися з організацією добору суддівського корпусу, отримати фахові рекомендації щодо висвітлення судової тематики.

Зокрема, будуть детально розглянуті такі теми, як засади судової реформи, реформування адвокатури, функціонування прокуратури після судової реформи. Також відбудеться майстер-клас із судової журналістики.

Учасники семінару розглянуть практичні приклади вдалого висвітлення судової реформи в ЗМІ та виконуватимуть практичні вправи під керівництвом медіатренерів.

Експертами на семінарі будуть судді, практикуючі юристи, медіаексперти та авторитетні журналісти національних ЗМІ.

Заявки на участь у семінарі приймаються до 17 червня за посиланням.

Відібраним учасникам з регіонів буде відшкодовано вартість проїзду та передбачено поселення в готелі після завершення семінару (оскільки програма заходу насичена і триватиме до кінця робочого дня).

Довідки за телефоном: (044) 234-52-09.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
НСЖУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
833
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду