2 червня у НСЖУ – презентація фотопроекту Олексія Фурмана «Життя після поранення»

31 Травня 2017
960
31 Травня 2017
09:40

2 червня у НСЖУ – презентація фотопроекту Олексія Фурмана «Життя після поранення»

960
2 червня о 12 годині у прес-центрі Національної спілки журналістів України відбудеться презентація проекту фотожурналіста Олексія Фурмана «Життя після поранення», присвяченого травмованим на війні ветеранам АТО.
2 червня у НСЖУ – презентація фотопроекту Олексія Фурмана «Життя після поранення»

У рамках презентації відбудеться зустріч із автором проекту та ветеранами АТО. За участі медіаекспертів обговорюватимуться питання ролі журналістів і фотографів у висвітленні військових подій, особливостей спілкування з військовими і ветеранами вже на мирній території, психологічних і етичних моментів висвітлення чутливих тем.

«Я розпочав цей проект із кількох причин. Відчуваю необхідність постійно робити знімки, що присвячені війні на Сході України для підвищення обізнаності про те, що відбувається в моїй країні. Але фотографії «з окопів», які спершу були шокуючими для української та міжнародної аудиторії, вже втратили свій резонанс. Війна вже не виходить на перші шпальти міжнародних газет і журналів, та й українських ЗМІ. І навіть самі люди в Україні починають її ігнорувати. Тому моя мета – нагадати міжнародній аудиторії, що вона триває, і продовжує забирати життя та здоров’я солдатів і мирних людей», – каже Олексій Фурман.

Захід відбудеться 2 червня о 12 годині у прес-центрі Національної спілки журналістів України: м. Київ, вул. Хрещатик, 27А, 2 поверх

Про свою участь прохання повідомити за адресою: oblik@nsju.org або за телефоном: 044-235-87-66 (Ярослава).

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба НСЖУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду