detector.media
31.05.2017 09:40
2 червня у НСЖУ – презентація фотопроекту Олексія Фурмана «Життя після поранення»
2 червня о 12 годині у прес-центрі Національної спілки журналістів України відбудеться презентація проекту фотожурналіста Олексія Фурмана «Життя після поранення», присвяченого травмованим на війні ветеранам АТО.

У рамках презентації відбудеться зустріч із автором проекту та ветеранами АТО. За участі медіаекспертів обговорюватимуться питання ролі журналістів і фотографів у висвітленні військових подій, особливостей спілкування з військовими і ветеранами вже на мирній території, психологічних і етичних моментів висвітлення чутливих тем.

«Я розпочав цей проект із кількох причин. Відчуваю необхідність постійно робити знімки, що присвячені війні на Сході України для підвищення обізнаності про те, що відбувається в моїй країні. Але фотографії «з окопів», які спершу були шокуючими для української та міжнародної аудиторії, вже втратили свій резонанс. Війна вже не виходить на перші шпальти міжнародних газет і журналів, та й українських ЗМІ. І навіть самі люди в Україні починають її ігнорувати. Тому моя мета – нагадати міжнародній аудиторії, що вона триває, і продовжує забирати життя та здоров’я солдатів і мирних людей», – каже Олексій Фурман.

Захід відбудеться 2 червня о 12 годині у прес-центрі Національної спілки журналістів України: м. Київ, вул. Хрещатик, 27А, 2 поверх

Про свою участь прохання повідомити за адресою: oblik@nsju.org або за телефоном: 044-235-87-66 (Ярослава).

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY