Президент “Таких справ” Сергій Данилов написав народним депутатам "Велику скаргу""Такі справи"

21 Листопада 2002
837
21 Листопада 2002
15:55

Президент “Таких справ” Сергій Данилов написав народним депутатам "Велику скаргу""Такі справи"

837
Президент “Таких справ” Сергій Данилов написав народним депутатам "Велику скаргу""Такі справи"
Президент видавничого і поліграфічного агентства “Такі справи” Сергій Данилов в інтерв`ю американській газеті “Washington Post” повідоимив, що збирається просити Верховну Раду про створення депутатської комісії, яка б розслідувала ситуацію навколо підприємства. Він заявив, що після стількох місяців податкового тиску податківці не довели в суді жодного пункту звинувачень, які вони висували проти “Таких справ”, і абсолютно очевидно, що справа має суто політичний зарактер. Інтерв`ю було дане телефонічно, воно тривало одну годину двадцять вісім хвилин. З 14 лютого на видавничому і поліграфічному центрі “Такі справи” тривають майже безпереревні перевірки з боку податківців. Вони почалися після того, як підприємтсво у період передвиборчої кампанії надрукувало рекламну брошуру одного з опозиційних блоків. Найближчим часом підприємство передасть до парламенту документ під назвою “Велика скарга”, в якому дано аналіз усіх порушень закону з боку податківців щодо “Таких справ”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
837
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду