«112 Україна» визнаний найкращим новинним каналом      2016 року

«112 Україна» визнаний найкращим новинним каналом 2016 року

11 Травня 2017
907
11 Травня 2017
11:38

«112 Україна» визнаний найкращим новинним каналом 2016 року

907
Таку високу оцінку "112 Україна" отримав на основі громадських уподобань в рамках незалежного щорічного конкурсу торгових марок "Фаворити Успіху 2016".
«112 Україна» визнаний найкращим новинним каналом      2016 року
«112 Україна» визнаний найкращим новинним каналом      2016 року

"112 Україна" став абсолютним фаворитом у категорії "Новинний телеканал", набравши найбільшу кількість балів від трьох респондентських груп: експертів медіа-галузі, публічних людей і телеглядачів.

Голосування відбувалось відкрито протягом 2016 року, і кожен охочий міг взяти в ньому участь. Для цього достатньо було зайти на сайт організатора конкурсу і віддати свій голос за улюблену торгову марку в різних категоріях.

Одержувати визнання своїх глядачів і переможні позиції в рейтингах голосувань – величезна честь і найцінніша винагорода для всієї команди телеканалу, яка щодня працює над тим, щоб швидко і якісно повідомляти про головне.

"112 Україна" дякує своїм телеглядачів за довіру!

Нагадаємо, конкурс торгових марок "Фаворити Успіху" – незалежне масштабне щорічне дослідження, яке вже 14-й рік поспіль визначає найкращі і затребувані торгові марки товарів і послуг. Переможців конкурсу називає експертне журі, успішні люди та безпосередньо споживачі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду