Компанія «Воля» представила аналітику телеперегляду за перший квартал

27 Квітня 2017
1413
27 Квітня 2017
18:27

Компанія «Воля» представила аналітику телеперегляду за перший квартал

1413
У п'ятірку найпопулярніших телеканалів увійшли виключно національні канали. Перше місце у рейтингу зайняв – «1+1», який зміг утримати лідерство протягом трьох місяців. Друге місце дісталося СТБ, ICTV, «Україна» і «Новий» розташувалися на третьому, четвертому і п'ятому місці відповідно.
Компанія «Воля» представила аналітику телеперегляду за перший квартал

Крім національних, найбільшою популярністю в українських глядачів користувалися пізнавальні, інформаційні та фільмові канали. Серед пізнавальних на перше місце вийшов National Geographic з програмами про загадкові явища природи, досягнення науки і техніки, а також серією науково-популярних і документальних фільмів. Еспресо TV зайняв провідну позицію в інформаційному блоці. Власний канал компанії ВОЛЯ CINE+ HD, що пропонує глядачам найкращі фільми для сімейного перегляду став найпопулярнішим серед фільмових.

Також у ТОП-3 фільмових телеканалів увійшли FOX і AMC – світові лідери у сфері розваг. В ефірі АМС можна побачити картини, що стали класикою, популярні телешоу і серіали. Серед найгучніших: «Божевільні», «Пуститися берега» і «Ходячі мерці».

Канал FOX відомий своїми культовими серіалами, серед яких «Доктор Хаус», «Втеча» і «Гра престолів», сьомий сезон якого виходить на екрани цього літа. Абоненти компанії можуть дивитися ексклюзивні прем'єри серіалів, менше ніж через 24 години після їх виходу у США. Спільно з FOX ВОЛЯ надає своїм користувачам можливість першими побачити кращий легальний контент від міжнародних студій.

Компанія регулярно проводить моніторинг телеперегляду. За результатами яких, ВОЛЯ не тільки підвищує якість послуг, але й постійно оновлює наповнення пакетів з урахуванням уподобань абонентів.

ВОЛЯ формує свої аналітичні звіти на основі даних, які отримує через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення у 20 містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Враховано інтереси телеглядачів з понад 35 тисяч домогосподарств. Сьогодні абонентам компанії доступно 157 каналів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба компанії ВОЛЯ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду