detector.media
27.04.2017 18:27
Компанія «Воля» представила аналітику телеперегляду за перший квартал
У п'ятірку найпопулярніших телеканалів увійшли виключно національні канали. Перше місце у рейтингу зайняв – «1+1», який зміг утримати лідерство протягом трьох місяців. Друге місце дісталося СТБ, ICTV, «Україна» і «Новий» розташувалися на третьому, четвертому і п'ятому місці відповідно.

Крім національних, найбільшою популярністю в українських глядачів користувалися пізнавальні, інформаційні та фільмові канали. Серед пізнавальних на перше місце вийшов National Geographic з програмами про загадкові явища природи, досягнення науки і техніки, а також серією науково-популярних і документальних фільмів. Еспресо TV зайняв провідну позицію в інформаційному блоці. Власний канал компанії ВОЛЯ CINE+ HD, що пропонує глядачам найкращі фільми для сімейного перегляду став найпопулярнішим серед фільмових.

Також у ТОП-3 фільмових телеканалів увійшли FOX і AMC – світові лідери у сфері розваг. В ефірі АМС можна побачити картини, що стали класикою, популярні телешоу і серіали. Серед найгучніших: «Божевільні», «Пуститися берега» і «Ходячі мерці».

Канал FOX відомий своїми культовими серіалами, серед яких «Доктор Хаус», «Втеча» і «Гра престолів», сьомий сезон якого виходить на екрани цього літа. Абоненти компанії можуть дивитися ексклюзивні прем'єри серіалів, менше ніж через 24 години після їх виходу у США. Спільно з FOX ВОЛЯ надає своїм користувачам можливість першими побачити кращий легальний контент від міжнародних студій.

Компанія регулярно проводить моніторинг телеперегляду. За результатами яких, ВОЛЯ не тільки підвищує якість послуг, але й постійно оновлює наповнення пакетів з урахуванням уподобань абонентів.

ВОЛЯ формує свої аналітичні звіти на основі даних, які отримує через зворотні сигнали обладнання доступу до цифрового телебачення у 20 містах України з населенням понад 50 тисяч осіб. Враховано інтереси телеглядачів з понад 35 тисяч домогосподарств. Сьогодні абонентам компанії доступно 157 каналів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY