«Азов» створив політичну партію

«Азов» створив політичну партію

14 Жовтня 2016
1579
14 Жовтня 2016
16:15

«Азов» створив політичну партію

1579
Цивільний корпус «Азов», який блокував офіс телеканалу «Інтер», створив власну політичну партію «Національний корпус»
«Азов» створив політичну партію
«Азов» створив політичну партію

Про створення партії повідомляє «Українська правда».

Відповідне рішення було прийнято на з'їзді у Києві 14 жовтня, «за»  проголосували 284 з 292 делегатів, п’ятеро були проти.

Партія «Національний корпус», головою якої терміном на 4 роки обраний позафракційний нардеп Андрій Білецький, створена шляхом перейменування партій «Громадянський рух "Чесні справи"» і «Патріот України». Першим заступником став керівник штабу ЦК «Азов» Назар Кравченко.

Делегати також затвердили статут і програму партії. Згідно з програмою, партія «Національний корпус» виступає за відновлення ядерного потенціалу України, націоналізацію стратегічних підприємств і легалізацію вогнепальної зброї. Для захисту геополітичних інтересів України, згідно з програмою партії, має бути створено український іноземний легіон. Також «Нацкорпус» виступає за створення Балто-Чорноморського союзу та має намір ініціювати громадські обговорення питання відновлення в Україні страти за державну зраду і розкрадання в особливо великих розмірах державних коштів для чиновників вищих рангів.

«Нацкорпус» закликає надати главі держави повноваження і відповідальність Верховного головнокомандувача і керівника уряду. Згідно з програмою, держава має надати громадянам право відмовитися від військового призову. Для цього громадянин має заплатити певну суму до бюджету і відмовитися від виборчого права.

«Накцорпус» виступає за націоналізацію активів держави в стратегічних сферах національного господарства, які функціонували на момент отримання Україною незалежності.

Пропонується також заборонити політичну рекламу в ефірі телебачення та на зовнішніх носіях.

Нагадаємо, 25 лютого активісти ГО «Цивільний корпус "Азов"» блокували центральний офіс телеканалу «Інтер», що знаходиться у Києві за адресою вул. Дмитрівська, 30.

Зазначимо, більшість українських ЗМІ називають ЦК «Азов» близьким до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, якого Національні інформаційні системи (НІС), що займаєтюся виробництвом «Подробностей» та «Подробностей недели» для «Інтера», звинувачує у підпалі будівлі компанії.

Нагадаємо, 4 вересня  на вулиці Щусєва, 26 у Києві, під будівлею НІС  підпалили шини. Згодом загорілося саме приміщення компанії. 

Більше про події біля офісу «НІС» можна прочитати тут.

Фото: «Громадське»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду