У США – знову скандал навколо висловлювань Трампа

У США – знову скандал навколо висловлювань Трампа

9 Жовтня 2016
1076
9 Жовтня 2016
12:24

У США – знову скандал навколо висловлювань Трампа

1076
У Сполучених Штатах Америки (США) розгорівся скандал навколо сексистських висловлювань кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа, викликаний його бесідою з шоуменом Біллі Бушем, в якій політик зізнався, що «намагався спокусити заміжню жінку, але у нього не вийшло»
У США – знову скандал навколо висловлювань Трампа
У США – знову скандал навколо висловлювань Трампа

Про це повідомляє «Українська правда».

Відеозапис бесіди, датований 2005-м роком, опублікувало видання The Washington Post.

Трамп сказав, що «намагався спокусити заміжню жінку, але у нього не вийшло».

Такі висловлювання викликали обурення серед американського політикуму.

Американський актор, колишній губернатор Каліфорнії та республіканець Арнольд Шварцнеггер на своїй сторінці у Facebook заявив, що не підтримає Трампа на виборах. Шварценеггер наголосив, що не буде голосувати за республіканця вперше з 1983 року, коли отримав громадянство США.

«Так що я б сьогодні нагадав моїм товаришам-республіканцям, що не тільки прийнятно вибирати на користь своєї країни на противагу вашій партії, але і це ваш обов'язок», - заявив він.

З критикою поведніки Трампа виступив і віце-президент США Джо Байден.

«Ці слова принизливі. Така поведінка є зловживанням владою. Це не просто безсоромно, це - сексуальне насильство», – написав Байден у своєму Twitter.

Нагадаємо, влітку кандидата у президенти Сполучених Штатів Америки (США) від Республіканської партії Дональда Трампа звинуватили у антисемітизмі через пост у соціальній мережі Twitter із зображенням Зірки Давида.

На фото - Дональд Трамп

Фото: www.bbc.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду