detector.media
09.10.2016 12:24
У США – знову скандал навколо висловлювань Трампа
У США – знову скандал навколо висловлювань Трампа
У Сполучених Штатах Америки (США) розгорівся скандал навколо сексистських висловлювань кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа, викликаний його бесідою з шоуменом Біллі Бушем, в якій політик зізнався, що «намагався спокусити заміжню жінку, але у нього не вийшло»

Про це повідомляє «Українська правда».

Відеозапис бесіди, датований 2005-м роком, опублікувало видання The Washington Post.

Трамп сказав, що «намагався спокусити заміжню жінку, але у нього не вийшло».

Такі висловлювання викликали обурення серед американського політикуму.

Американський актор, колишній губернатор Каліфорнії та республіканець Арнольд Шварцнеггер на своїй сторінці у Facebook заявив, що не підтримає Трампа на виборах. Шварценеггер наголосив, що не буде голосувати за республіканця вперше з 1983 року, коли отримав громадянство США.

«Так що я б сьогодні нагадав моїм товаришам-республіканцям, що не тільки прийнятно вибирати на користь своєї країни на противагу вашій партії, але і це ваш обов'язок», - заявив він.

З критикою поведніки Трампа виступив і віце-президент США Джо Байден.

«Ці слова принизливі. Така поведінка є зловживанням владою. Це не просто безсоромно, це - сексуальне насильство», – написав Байден у своєму Twitter.

Нагадаємо, влітку кандидата у президенти Сполучених Штатів Америки (США) від Республіканської партії Дональда Трампа звинуватили у антисемітизмі через пост у соціальній мережі Twitter із зображенням Зірки Давида.

На фото - Дональд Трамп

Фото: www.bbc.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY