На «Молодості» покажуть фільм українського режисера Шапіро

На «Молодості» покажуть фільм українського режисера Шапіро

26 Вересня 2016
1566
26 Вересня 2016
13:36

На «Молодості» покажуть фільм українського режисера Шапіро

1566
В рамках програми «Українські прем'єри» Київського Міжнародного кінофестивалю «Молодість», який відбудеться 22-30 жовтня, буде презентовано новий фільм одного з українських режисерів Олександра Шапіро «Future in the past» (Майбутнє у минулому)
На «Молодості» покажуть фільм українського режисера Шапіро
На «Молодості» покажуть фільм українського режисера Шапіро

Про це повідомляє прес-служба проекту.

Як зазначено в релізі, це п'ятнадцятий повнометражний фільм режисера.

Стрічка – про дівчину, яка вирішує зустрітися з усіма своїми колишніми хлопцями для того, щоб згадати, про що вона мріяла і який чоловік їй потрібен.

«Це фільм-експеримент, – вважає режисер Олександр Шапіро. – Історія про пошук щастя і конфлікті двох часів».

Головну роль виконала радіоведуча та модель Анна Буткевич, а в ролі її «колишніх» – актор Олексій Трітенко, музикант Євген Толочний і Антон Комяхов.

«Це моя перша робота в кіно і мені дуже пощастило, що режисером, який довірив мені головну роль, став саме Олександр Шапіро, – розповідає Анна Буткевич. – Кожен його фільм– це приклад алегоричності. І ти ніколи не розумієш, до кінця ти усвідомив головну метафору історії, яку він розповідає або він навмисно заплутує тебе, щоб ти сам розібрався і визначив щось важливе, що має винести».

 «Цей фільм про дивацтва любові і про силу жіночого уяви як мінімум розважить глядачів»,– вважає продюсер стрічки Олена Ляліна.

У прокат, за словами продюсера, картина вийде в листопаді 2016 року у Києві, Одесі та Дніпропетровську.

Нагадаємо, З 22 по 30 жовтня відбудеться 46-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість», слоган якого – «Кіно без меж».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду