detector.media
26.09.2016 13:36
На «Молодості» покажуть фільм українського режисера Шапіро
На «Молодості» покажуть фільм українського режисера Шапіро
В рамках програми «Українські прем'єри» Київського Міжнародного кінофестивалю «Молодість», який відбудеться 22-30 жовтня, буде презентовано новий фільм одного з українських режисерів Олександра Шапіро «Future in the past» (Майбутнє у минулому)

Про це повідомляє прес-служба проекту.

Як зазначено в релізі, це п'ятнадцятий повнометражний фільм режисера.

Стрічка – про дівчину, яка вирішує зустрітися з усіма своїми колишніми хлопцями для того, щоб згадати, про що вона мріяла і який чоловік їй потрібен.

«Це фільм-експеримент, – вважає режисер Олександр Шапіро. – Історія про пошук щастя і конфлікті двох часів».

Головну роль виконала радіоведуча та модель Анна Буткевич, а в ролі її «колишніх» – актор Олексій Трітенко, музикант Євген Толочний і Антон Комяхов.

«Це моя перша робота в кіно і мені дуже пощастило, що режисером, який довірив мені головну роль, став саме Олександр Шапіро, – розповідає Анна Буткевич. – Кожен його фільм– це приклад алегоричності. І ти ніколи не розумієш, до кінця ти усвідомив головну метафору історії, яку він розповідає або він навмисно заплутує тебе, щоб ти сам розібрався і визначив щось важливе, що має винести».

 «Цей фільм про дивацтва любові і про силу жіночого уяви як мінімум розважить глядачів»,– вважає продюсер стрічки Олена Ляліна.

У прокат, за словами продюсера, картина вийде в листопаді 2016 року у Києві, Одесі та Дніпропетровську.

Нагадаємо, З 22 по 30 жовтня відбудеться 46-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість», слоган якого – «Кіно без меж».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY