Газета "Панорама Севастополя", кореспондентку якої було жорстоко побито, ініціює створення у місті комітету захисту журналістів, УНІАН

25 Лютого 2002
835
25 Лютого 2002
17:52

Газета "Панорама Севастополя", кореспондентку якої було жорстоко побито, ініціює створення у місті комітету захисту журналістів, УНІАН

835
Газета "Панорама Севастополя", кореспондентку якої було жорстоко побито, ініціює створення у місті комітету захисту журналістів,  УНІАН
Газета «Панорама Севастополя», кореспондентку якої Олену ЛИТВИНОВУ минулого тижня було жорстоко побито в центрі міста, ініціювала створення у Севастополі комітету захисту прав журналістів зі спеціальним фондом допомоги їм.

Як повідомила кореспонденту УНІАН головний редактор цієї газети Лючія ПУЗІКОВА, до виникнення такої громадської організації спонукав напад на кореспондентку, який є вже не першим подібним випадком у місті за останні кілька років. Крім того, необхідно соціально захистити журналістів похилого віку.

За словами головного редактора, ідея створення комітету і фонду знайшла підтримку в органах влади і журналістських колах.

За інформацією Л.ПУЗІКОВОЇ, правоохоронними органами вже встановлено особу, яка скоїла напад на журналістку О.ЛИТВИНОВУ і завдала їй тяжких фізичних ушкоджень. На сьогодні О.ЛИТВИНОВА ще перебуває в лікарні, її стан дещо покращився.

Як повідомляв УНІАН, внаслідок нападу невідомих зловмисників О.ЛИТВИНОВУ було доставлено до лікарні з переломом ноги, черепно-мозковою травмою, травмами нирок тощо.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду