Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 жовтня 2024 року

5 Жовтня 2024
24

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 жовтня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
24
Реформа митниці та самопіар StarLight Media.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 жовтня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1».

Блоку «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «Інтера». Протягом шестигодинного етеру повторили частину гостьової студії попередньої доби та інтерв’ю з очільницею благодійного фонду «Голоси дітей» Оленою Розвадовською й військовослужбовцем Андрієм Гнатушем.

Про відбудову дитячої лікарні «Охматдит» у блоці телеканалів ICTV та СТБ розповідав її медичний директор Сергій Чернишук

Про платформу «Друзі ДШВ», засновану медіагрупою StarLight Media,  розповідала акторка Олена Лавренюк та військовослужбовець й ведучий ICTV Орест Дрималовський. А в новинному блоці показали сюжет з ознаками замовності про Kyiv Media Week та участь у ньому StarLight Media. 

У блоці «Ми — Україна» з народним депутатом Олексієм Леоновим («Слуга народу») обговорили реформу митниці. Ішлось про залучення міжнародних експертів до вибору половини членів атестаційних комісій та розширення повноважень керівника митниці.

Про безпековий та політичні курси НАТО та США розповів політичний оглядач Максим Джигун. Джигун припустив, що для Орбана буде перспективніше вийти із союзів, ніж лишатись там на обмежених умовах. І додав, що новий генеральний секретар Альянсу Марк Рютте може посилити свої позиції, обмеживши політичну активність Орбана.


Леся Забуранна, народна депутатка від «Слуги народу», у гостьовій студії «1+1» розповідала про бюджет на 2025 рік та соціальні видатки. Вона розповіла, що в умовах дефіциту дуже важко говорити про підвищення соціальних видатків й, зокрема, мінімальної зарплати. Проте наразі ведуть перемовини про конфіскацію заморожених російських активів і їхню передачу Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду