Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2024 року

21 Вересня 2024
49

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
49
Підпали автівок військових та проєкт держбюджету на 2025 рік.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1»

Блоку «1+1» «Рада» у національному етері цієї доби не було.

Нічний блок «Інтера» містив кілька включень. У тому числі народна депутатка від партії «Слуга народу» Роксолана Підласа сказала, що «…потреба у міжнародному фінансуванні перевищує дефіцит бюджету, як бюджетну категорію, бо нардепи очікують, що міжнародні партнери дадуть або позичать кошти для сплати старих боргів». Очікується і безповоротна допомога від партнерів. 

Нічний повтор включення паралімпійця Андрія Трусова не був промаркований відповідним чином. На екрані навпаки була позначка «наживо». Така ж ситуація і з іншими включеннями вночі. 

Повторили в ефірі на світанку проєкт Анастасії Даугуле. Цього разі у повторі була розмова із гумористом, співаком та військовим Колею Сергою, записана рік тому. Команда «Інтера» не промаркувала повтор відповідним написом на екрані. 

Ранковий етер блоку ICTV/СТБ почали з розмовної студії, де речник державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів про ситуацію на кордоні із Білоруссю. Нестандартних ситуацій за добу не було.

Стан здоров'я киян у зв'язку з погіршенням стану повітря у Києві коментував Анатолій Оперчук, завідувачів відділу факторів виробничого та навколишнього середовища Центру громадського здоров'я. Він закликав батьків не виводити на вулицю дітей, оскільки вони є у групі ризику за таких обставин.

Команда «Ми — Україна» запросила у студію кандидата політичних наук Станіслава Желіховського, який підкреслив важливість реформ для вступу в Євросоюз. 

З початку року в Україні зафіксували кілька сотень підпалів автомобілів військових та волонтерів. За підпал російські куратори пропонували виконавцям від 600 до 3000 доларів. Про це розповіла під час включення речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець. 169 людей вже отримали підозру за підпал автівок.

Збільшення податків для штатних працівників на 3,5% та введення військового податку для підприємців коментувала Леся Забуранна, народна депутатка («Слуга народу»), членкиня комітету парламенту з питань бюджету. ФОПи 1-2- груп платитимуть податок 800 гривень, а ФОПи 3 групи платитимуть 1% від обороту. Ці норми діятимуть із 1 жовтня. 


Наталія Мосейчук записала інтерв'ю з колишнім держсекретарем США Майком Помпео. Говорили про війну і модель стримування Путіна. Попмео вважає, що за часів президентства Обами та Байдена Путін бачив слабкість. А ймовірні перемовини Дональда Трампа, якщо він стане президентом США, і російського диктатора Помпео прокоментував, нагадавши, що часто доводиться мати справу з найгіршими злочинцями. Він сказав «це просто робота».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
49
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду