Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 липня 2024 року

25 Липня 2024
299

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
299
Атаки по нафтопереробних заводах Росії та підготовка до Олімпійських ігор.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали:  ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна».

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

Команда ICTV/СТБ у нічному блоці показувала повтори новин та програм. Розповідали про політику та поведінку Путіна, події в Україні. Про повтор сповіщала плашка. 

Медійники каналу «Інтер» в марафоні вранці обговорювали війну в контексті застосування безпілотників по території Росії. Представник пресслужби Головного управління розвідки Міноборони Євген Єрін офіційно не прокоментував ураження об'єктів у Краснодарському краї Росії, але сказав, що кожна вдала атака знижує бойовий потенціал ворога. 

Як і у попередні декілька днів у марафоні говорили із представниками та представницями української збірної на майбутніх Олімпійський іграх. 

Зокрема, з дебютанткою Олімпійських ігор Христиною Гоман, дзюдоїсткою зі Славутича. Вона розповідала про складнощі у підготовці через блекаути, тривоги тощо.

Політолог Максим Несвітайлов у студії наживо коментував стосунки України із Євросоюзом. 

Команда каналу «Рада» провела частину етеру наживо з Одеси. Злочини проти культурної спадщини України обговорювали в етері із Катериною Кулай, виконувачкою обов'язків директорки Одеського національного музею. 

«Рада» організували пересувну студію, яку облаштували біля ВДНГ у Києві. Вадим Данільченко, радник Міністра молоді та спорту з питань масової фізкультури та спорту, розповідав про проєкт «Активні парки». 

Ірина Борзова, голова підкомітету парламенту з питань молоді і спорту (партія «Слуга народу») також коментувала підготовку українців до змагань у Парижі. 

Заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук у блоці «Ми — Україна» коментувала зменшення рівня споживання електроенергії. Вона пов’язує це і з погодними умовами, і з роботою із відновлення інфраструктури. 


Також тему Олімпіади коментували Максим Чеберяк, речник спортивного Олімпійського комітету, та боксер Дмитро Ловчинський

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
299
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду