Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2024 року

19 Липня 2024
272

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
272
Вибори у США та піар родини Пінчуків й телеканалу ICTV.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада».

Блоку у національному етері цієї доби не було.

У блоці «Ми — Україна» про ймовірність перемовин між Україною та Росією розмірковував політичний коментатор Олег Лісний.  Він сказав, що Україна готова до справедливого миру, але наразі цього досягти неможливо. Тому Росію треба змусити сісти за стіл перемовин. Лісний додав, що до цього примусу має долучитись значна кількість країн. Також йшлось про удари по території Росії та нерішучість партнерів у цьому питанні.

Про замах на Дональда Трампа говорили з політичним оглядачем Максимом Несвітайловим. Він сказав, що замах однозначно грає на руку Трампу й наразі усе залежить від того, чи не втратить він своєї можливості. Гість вважає, що демократи не зможуть нічого з цим вдіяти. Також із ним обговорили вплив Японії на США.

Американські вибори також обговорили з міжнародним оглядачем Ігорем Айзенбергом. Він сказав, що віцепрезидент у США фактично права рука президента, а також може мати вирішальний голос у Сенаті. Нагадаємо, що кандидатом на віцепрезидентство за Трампа став республіканець Джеймс Девід Венс.

У студії «1+1» про перетин кордону говорили з речником Державної прикордонної служби Андрієм Демченком. Він сказав, що тепер у всіх чоловіків перевіряють військово-облікові документи: вони повинні мати позначки щодо відстрочок. Демченко додав, що якщо у прикордонників виникатимуть сумніви щодо справжньості документів, у перетині кордону можуть відмовити. Документи у «Резерв+» приймаються лише за наявності QR-коду.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ про «Одеський міжнародний кінофестиваль» говорили з маркетинг-директоркою телеканалів ICTV та ICTV2 Поліною Толмчаовою. Також вона розповідала про розвиток медіаринку та телебачення. За її словами, найголовніше — що телебачення продовжує виробляти контент. А от фільмів та дитячого контенту, на думку гості, не вистачає.  

У новинному слоті ICTV та СТБ декілька разів показали сюжет з ознаками замовності про інтимне життя військових, Фонд Олени Пінчук та реабілітаційні центри Recovery. Зазначимо, що реабілітаційні центри заснували Віктор та Олена Пінчук. У сюжеті не забули показати й самого Віктора Пінчука. Додамо, що телеканали ICTV та СТБ входять до складу медіагрупи StarLiight Media, яка належить Пінчуку.


Мар’яну Безуглу у блоці «Ради» обговорювали з народним депутатом Давидом Арахамією («Слуга народу»). Гість здивувався, що ця тема взагалі комусь цікава та розмірковував про публічну активність Безуглої. Також Арахамія додав, що Безугла завжди говорить про речі, які турбують багатьох громадян.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
272
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду