Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2024 року

13 Липня 2024
54

Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
54
Саміт НАТО та літаки F-16.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 11 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Протягом шести годин повністю повторили гостьову студію попередньої доби та частину гостьової студії, яку показували 9 липня цього року.

Про Саміт НАТО у студії «Ми — Україна» говорили з політичним коментатором Максимом Несвітайловим. Ішлось про рішення, які можуть ухвалити під час саміту. 

Передачу Україні літаків F-16 обговорили з авіаційним експертом Анатолієм Храпчинським. Він розповів про розгортання аеродромів та їхній захист. За оцінкою гостя, Україна вже готова приймати літаки та працювати з ними.

У блоці «Інтера» про пільги для ветеранів говорили з очільником міністерства у справах ветеранів Олександром Порхуном. Він сказав, що наразі не розробляють нових пільг, проте модифікують існуючі.

Про відновлення «Охматдиту» розповідала медична експертка дитячого фонду UNICEF Катерина Булавінова

З політичним оглядачем Максимом Ялі говорили про саміт НАТО. Він сказав, що термін «міст» — приклад дипломатичної мови та ввічливої відмови Україні. Гість додав, що наймовірніше Україна не отримає запрошення стати учасником Альянсу, проте нам вдалось отримати системи протиповітряної оборони.

Єгор Чернєв, народний депутат від «Слуги народу», також розмірковував про вступ України до НАТО. Чернєв сказав, що для вступу до Альянсу Україна має закінчити війну. При цьому Альянс фактично готовий інтегрувати країну без офіційного вступу.

Далі в етері марафону показали спільну пресконференцію президента України Володимира Зеленського та генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
54
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду