Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2024 року

14 Липня 2024
110

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
110
Саміт НАТО та житло для ветеранів.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У новому випуску «Нічної варти» з політичним оглядачем Євгеном Добряком говорили про співпрацю Росії та Північної Кореї. Йшлось про те, що цей союз здивував Китай та країни азійського регіону. Добряк додав, що навряд вдасться залучити північнокорейських військових до війни проти України. Випуск показали двічі протягом 7 годин. Також у нічному блоці повторили частину етеру попередньої доби.

З 7 до 10 ранку в етері марафону показували ток-шоу «Марафон. Ранок». Новинні випуски протягом трьох годин готувала команда телеканалу  «1+1».

Про можливість використання західної зброї по території Росії у студії «Ради» говорили з політичним оглядачем Богданом Ференсом. Він сказав, що використання зброї проти росіян узгоджується із союзниками. А заборона бити по території пов’язана з бажанням НАТО забезпечити безпеку країн-учасниць. Також Ференс сказав, що Росія має ядерну зброю і НАТО це враховує, приймаючи рішення.

Народна депутатка Ірина Борзова («Слуга народу») розповідала про допомогу з придбанням житла для ветеранів. За її словами, цього року 2500 людей отримують підтримку за державною програмою. Загалом на придбання житла у бюджеті виділили 5,7 мільярда гривень.

Закон про мобілізацію обговорили з політичним оглядачем Геннадієм Дубовим. Він розповів, що після 16 липня поліція має право затримувати тих, хто не оновив дані, та привозити їх у ТЦК. Дубов додав, що відтепер повістки можуть надсилати поштою.

Про скасування літнього часу говорили з народною депутаткою Іриною Констанкевич («За майбутнє»).


Потребу України у системах протиповітряної оборони обговорили з військовим оглядачем Олександром Мусієнком. Також він прокоментував телефонну розмову між очільником Пентагону Ллойд Остіном та представником російського міністерства оборони.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
110
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду