Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 липня 2024 року

4 Липня 2024
199

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
199
Участь Єрмака у візиті Орбана та відключення електроенергії.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоку «Інтера» у національному етері цієї доби не було.

У студії телеканалів ICTV та СТБ про енергетичну систему говорили з очільником Державної інспекції енергетичного нагляду Русланом Слободяном. Він розповів, що мешканці поділені на шість груп, які відключають відповідно до потреб системи. Також він додав, що інколи не вся черга знеструмлюється, оскільки для цього може не бути потреби.

Про ситуацію у регіонах розповідали очільники обласних військових адміністрацій: Дніпропетровської — Сергій  Лисак, Харківської – Олег Синєгубов та Сумської — Володимир Артюх.

Візит угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана до Києва обговорили із заступником директора Ради зовнішньої політики «Українська призма» Сергієм Герасимчуком. За його словами, Орбан вимушений пом’якшувати свої наративи щодо України та діяти конструктивно, оскільки того вимагають представники правих сил у Європі. Тому, поки Угорщина головуватиме у Європейському Союзі, ніяких серйозних виступів проти України не буде. При цьому не буде і якихось серйозних рішень.

Про платформу «Друзі ДШВ» говорили з українським музикантом Тарасом Тополею та військовослужбовцем Ярославом Вакалюком. Проєкт створено для того, аби залучати донати на підтримку українських десантників. Зазначимо, що медіагрупу StarLight Media, до складу яких входять телеканали ICTV та СТБ, вказано у розділі партнери.

У блоці «Ради» ймовірний вступ України до НАТО обговорили з народним депутатом Єгором Чернєвим («Слуга народу»). Він сказав, що наразі Україна навряд отримає запрошення до вступу. Натомість буде налагоджено співпрацю та надано додаткові гроші.


Про візит Орбана говорили з очільником Закарпатської ОВА Віктором Микитою. Він розповів, що зустріч відбулася за ініціативи керівника Офісу президента Андрія Єрмака.  Зокрема, за словами Микити, Єрмак кожні два тижні зідзвонювався з міністром закордонних справ Угорщини Петером Сіярто. А сам Микита приєднався до зустрічі як представник регіональної влади.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
199
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду