Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 червня 2024 року

26 Червня 2024
85

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
85
Американська зброя та збір Сергія Притули.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У блоці «Ми — Україна» з істориком Олександром Алфьоровим говорили про боротьбу з російською пропагандою. Він сказав, що російська самоізоляція потребує переможної інформації. І для підсилення Кремля важливо, аби люди отримували повідомлення про велич Росії та кризу в інших країнах.

Обмеження використання американської зброї коментував політичний оглядач Ігор Айзенберг. Йшлось про те, що США не хоче втягуватись у ймовірну Третю світову війну. Проте американці збільшують можливості для українських військових. Крім того, говорили про візит Володимира Путіна до Північної Кореї.

З 7 до 10 ранку в етері показали «Марафон. Ранок», новинні блоки в цей час готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

Флешмоб “I hate russians” у Твіттері обговорили з комунікаційником Олександром Равчевим. За його словами, флешмоб відрізняється масовістю, проте порахувати точну кількість учасників неможливо, через відсутність єдиного гештегу.

У новинному слоті Сергій Притула розповідав про збір на прилади нічного бачення PVS 14. Він сказав, що його фонду вдалось отримати ліцензію на вивезення 1000 приладів із США.

У студіях ICTV і СТБ та «Інтера» про ситуацію у Харкові розповідав міський голова міста Ігор Терехов. Він розповів про обстріл міста та влучання КАБів, а також про ситуацію з енергетикою.

Про стан енергетики по всій країні розповідав заступник міністра енергетики Микола Колісник: про ремонт та встановлення нових станцій. Крім того, гість згадав про роботу міністра Германа Галущенка щодо залучення міжнародної допомоги.

Вступ України до Євросоюзу обговорили з народним депутатом Арсенієм Пушкаренком («Слуга народу»). Гість сказав, що перемовини розпочнуться під час головування Бельгії, а не Угорщини.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда ТСН. У ньому показали сюжет про побиття охороною нардепа Миколи Тищенка військовослужбовця у Дніпрі. Сюжет доповнили коментарем керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
85
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду