Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 червня 2024 року

18 Червня 2024
235

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
235
Саміт миру та виїзна студія «Ради» у Миколаєві.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна».

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин показували повтори.

Із заступницею міністра оборони Катериною Черногоренко у студії телеканалу «Інтер» говорили про запуск QR-коду у застосунку «Резерв+». Вона сказала, що відтепер електронний документ має таку саму силу, як і паперовий. Також Черногоренко додала, що документ наразі обов’язковий та його можуть просити при прийнятті на роботу або ж прийнятті на навчання. Вона сказала, що за декілька годин з моменту запуску документ отримали 62 тисячі користувачів.

Народна депутатка Леся Забуранна («Слуга народу») розмірковувала про надання Україні допомоги в кредит, який закриватимуть замороженими російськими закордонними активами. Вона сказала, що американський Конгрес і країни Великої сімки хвалили правильне рішення, щодо передачі Україні російських грошей.

Команда телеканалу «Рада» організувала виїзну гостьову студію. у Миколаєві. Говорили про відновлення регіону. 

Про підсумки Глобального саміту миру розповідав заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква. Йшлося про основні питання, які обговорювали під час саміту, та подальшу роботу з ними вже на рівні урядів різних країн. Жовква додав, що якщо представники Росії будуть готові реагувати на український мирний план, то вони зможуть долучитися до проведення наступного саміту. Пізніше він також вмикався у блоці «Ми — Україна».

Підсумки саміту також коментувала народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу»). Вона говорила про фонд Ukraine Facillity та його подальше використання.

Про наступного генерального секретаря НАТО у студії «Ми — Україна» говорили з народним депутатом Сергієм Чернєвим («Слуга народу»). Також він говорив про вплив Угорщини на ухвалення рішень у міжнародних організаціях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
235
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду