Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 червня 2024 року

17 Червня 2024
227

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
227
Глобальний саміт миру та ввімкнення представників Офісу президента.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У новому випуску «Нічної варти», яка виходить в етері телеканалу «1+1», говорили зі співзасновником організації StopFake Русланом Дейниченком і ведучим телеканалу Русланом Шаріповим. Останній сказав, що російські культурні центри в інших країнах займаються пошуком і вербуванням людей, бо росіяни намагаються працювати з тими, хто тяжіє до російської культури. Дейниченко також сказав, що росіяни не нав’язують людям своїх поглядів, натомість вони намагаються запропонувати людям те, що їх цікавить.

З 7 до 10 ранку в етері нацмарафону показували програму «Марафон. Ранок». Однією з гостей студії була воєнна кореспондентка ТСН Наталя Нагорна. Протягом цього часу новинні блоки готувала команда «1+1».

Про підготовку та тренування українських футболістів говорили з пресаташе збірної Олександром Гливинським. Також він сказав, що організатори Євро-2024 турбуються за безпеку турніру, тому українська команда тренується під охороною.

Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко вмикався до студії, аби розповісти про безпековий форум у Болгарії. Він розповів, що на форумі показали фільм про російські злочини та розповіли про злочини росіян у Чорному морі.

Про підготовку до Глобального саміту миру розповідав керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Ішлося про важливість саміту й те, що Росії не вдалося його зірвати. Він також розповів, на яких питаннях акцентуватимуться лідери країн. Далі з ним говорили й у блоці телеканалу «Рада». Між його ввімкненнями пройшло трохи більш як 45 хвилин.

Також у блоці «Ради» про Глобальний саміт миру говорили з радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком. За його словами, вплив Росії усюди по світу, тому усе, що наразі робить Україна — диво, оскільки велика кількість держав підтримує частину пунктів Формули миру Володимира Зеленського.

Про державні програми оздоровлення дітей доповідала народна депутатка Ірина Борзова («Слуга народу»). Вона говорила як про державні програми, так і про програми органів місцевого самоврядування.

Далі в етері марафону показали трансляцію пленарного засідання Глобального саміту миру.

Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, розмірковував про те, які меседжі має отримати Росія. Він сказав, що для Росії має зрости вартість війни й вони мають втратити змогу її фінансувати. Також показали інтерв’ю ще одного радника керівника Офісу президента Олександра Бевза.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
227
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду