Майкл Щур готує сатиричний дайджест новин, прем’єра – 18 жовтня

Майкл Щур готує сатиричний дайджест новин, прем’єра – 18 жовтня

14 Жовтня 2014
5089
14 Жовтня 2014
17:33

Майкл Щур готує сатиричний дайджест новин, прем’єра – 18 жовтня

5089
Майкл Щур готує сатиричний дайджест новин, прем’єра – 18 жовтня
Майкл Щур готує сатиричний дайджест новин, прем’єра – 18 жовтня

Журналіст і ведучий Майкл Щур, відомий своїми проектами «Вйо до трону», «АЄОА», «Чим живеш, Україно», «На троні», готує нову телепрограму, прем'єра якої відбудеться на українському телебаченні в суботу, 18 жовтня. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

За форматом, це буде сатиричний дайджест новин. «Ми розглядаємо новинний простір, і готуємо свій дайджест із власним поглядом на події», - розповів Майкл Щур «Детектор медіа».

 

Проект виробляють Майкл Щур і «Громадське телебачення». У команді разом з паном Щуром працюють «дуже креативний продюсер» Євген Самойленко, сценаристи і редактори Андрій Кондратенко, Олександр Очаковський, Юрко Космина. Режисер проекту воліє залишатися інкогніто.

 

Програма виходитиме щосуботи о 22:10, хронометраж - півгодини.

 

Назву проекту та на якому каналі він вийде, пан Щур не розголошує. «Назва ще невідома. Ми також поки не можемо сказати, де він виходитиме, оскільки ще йдуть переговори», - зауважив він.

 

При цьому на своїй сторінці у Facebook ведучий оприлюднив фото зі студії ТСН. На запитання, чи означає це, що програма виходитиме зі студії ТСН на каналі «1+1», пан Щур сказав: «Ми трактуємо і студії, і технічні можливості, наскільки канали готові до експериментів. Нас не кожен канал витримає».

 

За інформацією «Детектор медіа», проект готується до виходу в ефірі Першого національного. «Перший, "1+1" - це ті канали, які ми назвали. Інші, з ким ведемо переговори, тримаємо в таємниці», - прокоментував інформацію «Детектор медіа» Майкл Щур.

 

Нагадаємо, влітку Майкл Щур запустив власний сайт та анонсував старт нового проекту «Г**дон тижня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5089
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду