Майкл Щур запустив власний сайт і готує нову програму «Г**дон тижня»

Майкл Щур запустив власний сайт і готує нову програму «Г**дон тижня»

27 Червня 2014
10615
27 Червня 2014
12:07

Майкл Щур запустив власний сайт і готує нову програму «Г**дон тижня»

10615
Майкл Щур запустив власний сайт і готує нову програму «Г**дон тижня»
Майкл Щур запустив власний сайт і готує нову програму «Г**дон тижня»

Журналіст Майкл Щур, відомий своїми проектами «Вйо до трону», «АЄОА», «Чим живеш, Україно», «На троні», запустив власний сайт та через кілька тижнів запустить нову програму «Г**дон тижня». Про це пан Щур повідомив «Детектор медіа».

 

Як уточнив Майкл Щур, сайт було запущено 19 червня. Над його створенням працювали Гриця Ерде та компанія Сергія Третяка. Також журналіст зазначив, що сайт було запущено для того, щоб аудиторії було зручніше переглядати матеріали Майкла Щура.

 

«Ми побачили, що дуже багато людей не використовують YouTube як основне джерело отримання інформації. Вони не підписуються, зовсім по-іншому сприймають та використовують цей сервіс. І ми подумали зробити щось таке, де була б зібрана вся інформація про Щура, і де б регулярно оновлювалися новини, де б людина, якщо хоче подивитись свіже відео, кудись приходила за цим відео. Тому ми вирішили, що це буде сайт. І заодно зробили, аби футболки можна було купити», - розповів Майкл Щур.

 

Наразі на сайті розміщено випуски програм Майкла Щура, історія його родини та онлайн-магазин, у якому можна придбати брендовані футболки.

 

«Сайт буде змінюватися. Щось нове там буде з'являтися, зовнішній варіант сайту буде змінюватися. Нові проекти також там розміщуватимемо. Будуть з'являтись якісь нові предмети. Все не можу розказувати, бо є якісь стратегічні плани, і ми не хочемо, щоб про них знали всі інші люди», - сказав автор проекту.

 

Майкл Щур зауважив, що його команда не складала графіку змін сайту, натомість впроваджуватиме зміни, коли виникне потреба.  Також журналіст запевнив, що сайт поки працюватиме без реклами. «Для чого?! Нам це буде заважати. Людям це буде заважати. Ми якось це не бачимо ніяк. Банерна реклама і ми - це два різні світи поки що».

 

Слідом за запуском сайту пан Щур запустить нову програму «Г**дон тижня», яка має з'явитись в інтернеті через один-два тижні.

 

«Ця програма виходитиме окремо від «АЄОА» і всього іншого. Ми її також публікуватимемо на сайті. Зараз ми вже зробили графіку, для цього ми окремо залучили відеодизайнера. Крім цього залучили ще шість людей до зйомок. Проте на постійних проектах працює п'ять людей, а для запуску нам потрібні додаткові люди», - говорить журналіст.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду