Ситком про гопників «СишИшШоу» стартує на НЛО ТV 18 жовтня

Ситком про гопників «СишИшШоу» стартує на НЛО ТV 18 жовтня

13 Жовтня 2014
10183
13 Жовтня 2014
16:39

Ситком про гопників «СишИшШоу» стартує на НЛО ТV 18 жовтня

10183
Ситком про гопників «СишИшШоу» стартує на НЛО ТV 18 жовтня
Ситком про гопників «СишИшШоу» стартує на НЛО ТV 18 жовтня

18 жовтня о 18.30 на телеканалі НЛО TV відбудеться прем'єра українського ситкому «Сишиш Шоу». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У шоу розповідатиметься про життя чотирьох друзів, яким довелося народитися «на районі» - Дрона, Костиля, Тайсона і Цезаря.  «Всі четверо нічим не відрізняються від звичайних представників таких же районів, як і у них - кепка, спортивні штани, насіння і специфічний сленг. Вони скрізь ходять парами, оскільки чотири людини в спортивних костюмах привертають увагу доблесної міліції. У пошуках легкої наживи, герої потрапляють у різні місця і ситуації, де події розвиваються зовсім не так, як вони планують», - анонсує новий проект прес-служба телеканалу.

 

Шоу на замовлення телеканалу готує  «17 продакшн».

 

«Наші герої - це представники 70% районів нашої країні. У кожному місті України є своя Троєщина та Борщагівка. Райони, де пацани ходять в спортивних костюмах, лакових туфлях, в майках - і це вважається абсолютно нормальним стилем», - зазначає Андрій Бурим, продюсер і виконавець ролі Дрона.

 

 

Виконавець ролі Цезаря Фелікс Аброскін підкреслив, що для творців серіалу мали на меті показати «не тих гопників, яких ми бачимо на вулиці, а казкових персонажів».

 

«Наші герої - добрі хлопці, які не ображають бабусь, не кидають камінням в собак, не стріляють з рогатки по голубах. Вони просто намагаються вижити в соціумі, але не вміють пристосовуватися. Вони добряки, позбавлені розуму», - коментує Фелікс Аброскін.

 

Шоу виходитиме щосуботи та щонеділі о 18.30 по дві серії на день.

 

Нагадаємо, 4 жовтня в ефір повернувся телеканалу «НЛО TV» повернувся гумористичний проект «Мамахохотала-шоу», а 6 жовтня стартувало продовження українського комедійного скетчкому «Онлайн» під назвою «Онлайн. Поза мережею».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду