detector.media
13.10.2014 16:39
Ситком про гопників «СишИшШоу» стартує на НЛО ТV 18 жовтня
Ситком про гопників «СишИшШоу» стартує на НЛО ТV 18 жовтня

18 жовтня о 18.30 на телеканалі НЛО TV відбудеться прем'єра українського ситкому «Сишиш Шоу». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У шоу розповідатиметься про життя чотирьох друзів, яким довелося народитися «на районі» - Дрона, Костиля, Тайсона і Цезаря.  «Всі четверо нічим не відрізняються від звичайних представників таких же районів, як і у них - кепка, спортивні штани, насіння і специфічний сленг. Вони скрізь ходять парами, оскільки чотири людини в спортивних костюмах привертають увагу доблесної міліції. У пошуках легкої наживи, герої потрапляють у різні місця і ситуації, де події розвиваються зовсім не так, як вони планують», - анонсує новий проект прес-служба телеканалу.

 

Шоу на замовлення телеканалу готує  «17 продакшн».

 

«Наші герої - це представники 70% районів нашої країні. У кожному місті України є своя Троєщина та Борщагівка. Райони, де пацани ходять в спортивних костюмах, лакових туфлях, в майках - і це вважається абсолютно нормальним стилем», - зазначає Андрій Бурим, продюсер і виконавець ролі Дрона.

 

 

Виконавець ролі Цезаря Фелікс Аброскін підкреслив, що для творців серіалу мали на меті показати «не тих гопників, яких ми бачимо на вулиці, а казкових персонажів».

 

«Наші герої - добрі хлопці, які не ображають бабусь, не кидають камінням в собак, не стріляють з рогатки по голубах. Вони просто намагаються вижити в соціумі, але не вміють пристосовуватися. Вони добряки, позбавлені розуму», - коментує Фелікс Аброскін.

 

Шоу виходитиме щосуботи та щонеділі о 18.30 по дві серії на день.

 

Нагадаємо, 4 жовтня в ефір повернувся телеканалу «НЛО TV» повернувся гумористичний проект «Мамахохотала-шоу», а 6 жовтня стартувало продовження українського комедійного скетчкому «Онлайн» під назвою «Онлайн. Поза мережею».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY