34 канал і «Рудана» повідомляють, що досі відсутні в ефірі

34 канал і «Рудана» повідомляють, що досі відсутні в ефірі

8 Жовтня 2014
5697
8 Жовтня 2014
19:36

34 канал і «Рудана» повідомляють, що досі відсутні в ефірі

5697
34 канал і «Рудана» повідомляють, що досі відсутні в ефірі
34 канал і «Рудана» повідомляють, що досі відсутні в ефірі

Станом на 19:00 8 жовтня дніпропетровський 34 канал, що входить до холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, та криворізький комунальний телеканал «Рудана» досі відсутні в ефірі. Про це «Детектор медіа» повідомили в телекомпаніях.

 

Заступник директора комунальної ТРК «Рудана» Олександр Темчур повідомив, що мовлення так і не було відновлено протягом дня, а офіційної відповіді від Концерну РРТ канал не отримав.

 

У прес-службі холдингу «Медіа Група Україна» повідомили, що протягом дня було відновлено цифрове ефірне мовлення 34-го каналу, однак в аналоговому ефірі канал досі відсутній. «Доступу до передавача у нас немає, відповіді від Концерну РРТ ми не отримали», - повідомили в компанії.

 

Раніше в коментарі «Детектор медіа» генеральний директор Концерну РРТ Олександр Півнюк повідомив, що мовлення 34-го каналу вже відновлено, а мовлення «Рудани» буде відновлено протягом дня.

 

Нагадаємо, що телеканал «Рудана» відсутній в ефірі з дня 3 жовтня. У Концерні РРТ пояснюють це проблемами з передавачем на телевежі.

 

34 канал зник з ефіру увечері 7 жовтня. У Концерні РРТ пояснили це проблемами з доставкою сигналу оптоволоконними лініями.

 

Холдинг «Медіа Група Україна» заявив про зовнішнє втручання в роботу ЗМІ під час виборчої кампанії і попросив усі компетентні органи розібратися в ситуації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5697
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду