detector.media
08.10.2014 19:36
34 канал і «Рудана» повідомляють, що досі відсутні в ефірі
34 канал і «Рудана» повідомляють, що досі відсутні в ефірі

Станом на 19:00 8 жовтня дніпропетровський 34 канал, що входить до холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, та криворізький комунальний телеканал «Рудана» досі відсутні в ефірі. Про це «Детектор медіа» повідомили в телекомпаніях.

 

Заступник директора комунальної ТРК «Рудана» Олександр Темчур повідомив, що мовлення так і не було відновлено протягом дня, а офіційної відповіді від Концерну РРТ канал не отримав.

 

У прес-службі холдингу «Медіа Група Україна» повідомили, що протягом дня було відновлено цифрове ефірне мовлення 34-го каналу, однак в аналоговому ефірі канал досі відсутній. «Доступу до передавача у нас немає, відповіді від Концерну РРТ ми не отримали», - повідомили в компанії.

 

Раніше в коментарі «Детектор медіа» генеральний директор Концерну РРТ Олександр Півнюк повідомив, що мовлення 34-го каналу вже відновлено, а мовлення «Рудани» буде відновлено протягом дня.

 

Нагадаємо, що телеканал «Рудана» відсутній в ефірі з дня 3 жовтня. У Концерні РРТ пояснюють це проблемами з передавачем на телевежі.

 

34 канал зник з ефіру увечері 7 жовтня. У Концерні РРТ пояснили це проблемами з доставкою сигналу оптоволоконними лініями.

 

Холдинг «Медіа Група Україна» заявив про зовнішнє втручання в роботу ЗМІ під час виборчої кампанії і попросив усі компетентні органи розібратися в ситуації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY