Телеканал НТН віддав суботній прайм зарубіжним детективам

Телеканал НТН віддав суботній прайм зарубіжним детективам

7 Жовтня 2014
6686
7 Жовтня 2014
19:23

Телеканал НТН віддав суботній прайм зарубіжним детективам

6686
Телеканал НТН віддав суботній прайм зарубіжним детективам
Телеканал НТН віддав суботній прайм зарубіжним детективам

Починаючи з 18 жовтня, канал НТН буде щосуботи показувати у вечірньому праймі зарубіжний (тобто не російського виробництва) детектив. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Суботній показ детективних фільмів і серіалів розпочинатиметься о 19.30.

 

18 жовтня на НТН також стартує детективний 13-серійний серіал «Копи-новобранці» виробництва США-Канада. Перший епізод вийде в ефір о 21.45.

 

Серіал розповідає про п'ять новобранців, які щойно закінчили поліцейську академію і влаштувались працювати в одне з відділень поліції. «Вони зовсім молоді, і звичайно ж недосвідчені. Але помилок на службі не повинно бути, адже кожен невірний крок може коштувати їм життя», - анонсує телеканал.

 

Режисери серіалу : Девід Уеллінгтон, Джон Фоусет, Стів Ді Марко. В ролях: Міссі Перегрим, Грегорі Сміт, Бен Басс, Енука Окума, Ерік Джонсон, Тревіс Мілн, Шарлотта Салліван, Ноам Дженкінс, Метт Гордон, Мелані Ніколлз-Кінг.

 

 

Нагадаємо, у новому осінньому сезоні канал НТН анонсував чотири прем'єри серіалів-детективів, які отримали визнання та нагороди найпрестижніших світових телепремій - «Демони Да Вінчі», «Справжній детектив», «Без обмежень», «Криміналісти: мислити як злочинець». У травні телеканал НТН запустив по буднях з 10-ї ранку лінійку «Старий добрий детектив». Таким чином НТН ввів в сітку ще один двогодинний слот зарубіжного детективу.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6686
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
3495 дн. тому
Але він не 13 серійний, уже 63 серії згнідно імдб) Rookie Blue
Віктор 29
3495 дн. тому
Молодці, так тримати. Дивитимусь)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду