Компанія «Ліга:Закон» заснувала своє друковане видання про бізнес

Компанія «Ліга:Закон» заснувала своє друковане видання про бізнес

3 Жовтня 2014
3684
3 Жовтня 2014
14:59

Компанія «Ліга:Закон» заснувала своє друковане видання про бізнес

3684
Компанія «Ліга:Закон» заснувала своє друковане видання про бізнес
Компанія «Ліга:Закон» заснувала своє друковане видання про бізнес

Компанія з розробки професійних інформаційно-правових систем «Ліга:Закон» заснувала журнал «Право підпису». Про це компанія повідомила на своєму сайті.

 

На сайті можна скачати перший номер видання за вересень. «"Право підпису" - це майданчик, де керівники, власники і топ-менеджери українських компаній, а також усі ті, хто приймають рішення, діляться своїм бізнес-досвідом і бізнес-історіями», - зазначається у повідомленні на сайті.

 

Засновники видання нагадали, що «Ліга: Закон» обслуговує велику кількість компаній - дуже різні бізнеси як за розміром, так і за родом діяльності та формою власності.

 

Журнал вирішили створити саме тепер через те, що «зараз будь-який практичний досвід, рекомендація може допомогти якомусь бізнесу вийти з важкої ситуації, прийняти правильне рішення, а можливо, і зберегти компанію».

 

Журнал «Право підпису» розповсюджуватиметься як у друкованому, так і в електронному форматі. В першу чергу його отримають абоненти «Ліга:Закон», а скачати його зможуть усі охочі.

 

Також у «Ліга: Закон» зазначають, що редакція вже почала збирати матеріал для наступного номера. «Якщо ви готові поділитися своїм професійним досвідом, своєї бізнес-історією - дайте нам про це знати. Ми надішлемо до вас свого журналіста. Можливо, для когось саме ваш досвід стане вирішальним у прийнятті відповідального рішення бізнесу», - запрошують творці журналу «Право підпису».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3684
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду