detector.media
03.10.2014 14:59
Компанія «Ліга:Закон» заснувала своє друковане видання про бізнес
Компанія «Ліга:Закон» заснувала своє друковане видання про бізнес

Компанія з розробки професійних інформаційно-правових систем «Ліга:Закон» заснувала журнал «Право підпису». Про це компанія повідомила на своєму сайті.

 

На сайті можна скачати перший номер видання за вересень. «"Право підпису" - це майданчик, де керівники, власники і топ-менеджери українських компаній, а також усі ті, хто приймають рішення, діляться своїм бізнес-досвідом і бізнес-історіями», - зазначається у повідомленні на сайті.

 

Засновники видання нагадали, що «Ліга: Закон» обслуговує велику кількість компаній - дуже різні бізнеси як за розміром, так і за родом діяльності та формою власності.

 

Журнал вирішили створити саме тепер через те, що «зараз будь-який практичний досвід, рекомендація може допомогти якомусь бізнесу вийти з важкої ситуації, прийняти правильне рішення, а можливо, і зберегти компанію».

 

Журнал «Право підпису» розповсюджуватиметься як у друкованому, так і в електронному форматі. В першу чергу його отримають абоненти «Ліга:Закон», а скачати його зможуть усі охочі.

 

Також у «Ліга: Закон» зазначають, що редакція вже почала збирати матеріал для наступного номера. «Якщо ви готові поділитися своїм професійним досвідом, своєї бізнес-історією - дайте нам про це знати. Ми надішлемо до вас свого журналіста. Можливо, для когось саме ваш досвід стане вирішальним у прийнятті відповідального рішення бізнесу», - запрошують творці журналу «Право підпису».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY