СТБ готує до ефіру нову щоденну програму про здоров’я

СТБ готує до ефіру нову щоденну програму про здоров’я

30 Вересня 2014
4068
30 Вересня 2014
15:48

СТБ готує до ефіру нову щоденну програму про здоров’я

4068
СТБ готує до ефіру нову щоденну програму про здоров’я
СТБ готує до ефіру нову щоденну програму про здоров’я

Телеканал СТБ працює над новим щоденним ток-шоу про здоров'я. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Формат медичного проекту є розробкою власного виробництва СТБ і матиме елементи розслідування.

 

Нове шоу виходитиме в праймі буднього дня. Виробництвом програми займається творче об'єднання Дмитра Кіцая, яке відоме своїми проектами «Все буде добре» і «Все буде смачно!».

 

Наразі телеканал СТБ оголошує про набір до творчої команди нового шоу. З вакансіями проекту можна ознайомитьсь за лінком.

 

Нагадаємо,  у вересні минулого року телеканал СТБ повідомляв, що готує новий соціально-медичний проект і оголосив для нього кастинг. Для проекту шукали героїв з різними захворюваннями, які мали прояви хвороби на тілі чи шкірі, що заважало повноцінно існувати в соціумі, створюєвало незручності для рідних і близьких.

 

Водночас СТБ шукав психолога для провокацій у новому соціально-медичному проекті.

 

20 лютого на СТБ стартувало нове шоу «Я соромлюсь свого тіла», що є адаптацією британського формату Embarrassing Bodies.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду