СТБ готує новий соціально-медичний проект

СТБ готує новий соціально-медичний проект

20 Вересня 2013
8495
20 Вересня 2013
11:33

СТБ готує новий соціально-медичний проект

8495
СТБ готує новий соціально-медичний проект
СТБ готує новий соціально-медичний проект

Телеканал СТБ запускає новий соціально-медичний проект, для якого вже оголосив кастинг. Про це йдеться в оголошенні кастинг-менеджера СТБ Євгенія Жука в соціальній мережі «ВКонтакте».

 

Для проекту шукають героїв з різними захворюваннями, які мають прояви хвороби на тілі чи шкірі, що заважає повноцінно існувати в соціумі, створює незручності для рідних і близьких.

 

У проекті учасників лікуватимуть визнані фахівці різних сфер медицини в найкращих клініках України та закордону. Всі фінансові витрати на лікування, психологічну підтримку та постопераційний період канал бере на себе.

 

Учасниками проекту можуть бути не тільки громадяни України, а й сусідніх країн віком 18-55 років (можливі й винятки). Проблеми героїв мають бути видимими, щоб їх можливо було роздивитися на фото.

 

Нагадаємо, торік на каналі «1+1» виходила схожа програма - «Операція краса» за форматом Extreme Makeover.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8495
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
3830 дн. тому
Нормальний лікар НІКОЛИ не стане лікувати "на екрані"... так як нормальний хворий не понесе свою болячку "на люди"... Це вже патологія якась психічна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду