СТБ запускає  соціально-медичний проект і шукає психолога для провокацій

СТБ запускає соціально-медичний проект і шукає психолога для провокацій

24 Жовтня 2013
7808
24 Жовтня 2013
11:42

СТБ запускає соціально-медичний проект і шукає психолога для провокацій

7808
СТБ запускає  соціально-медичний проект і шукає психолога для провокацій
СТБ запускає  соціально-медичний проект і шукає психолога для провокацій

Телеканал СТБ шукає психолога для нового соціально-медичного проекту. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Серед основних вимог: вища профільна освіта (бажано медична психологія чи кваліфікація медичний психолог), досвід психологічного консультування від 5-ти років, знання психосоматичних розладів, робота з фобіями, володіння навичками психокорекції та психореабілітації.

 

Досвід роботи в реаліті-шоу подібного формату для каналу бажаний. Також психолог СТБ має бути готовим до тривалих відряджень (10-14 днів на місяць) та до роботи в складному графіку.

 

Потенційний кандидат на цю посаду також повинен мати «хороші комунікативні навички, вміння провокувати, переконувати, стресостійкість».

 

До його обов'язків входитиме участь у відборі учасників під час кастингу, активний супровід героїв у період зйомок (до п'яти героїв одночасно, активний період зйомок - до чотирьох тижнів), а також участь у всіх етапах роботи проекту разом з творчою групою, зокрема  продумування правил для учасників, драматургії епізодів, провокацій і завдань для учасників, захист героїв і епізодів у директора творчого об'єднання і керівництва каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду