«Інтер» покаже бій Олександра Усика з Деніелом Брюером

«Інтер» покаже бій Олександра Усика з Деніелом Брюером

24 Вересня 2014
3120
24 Вересня 2014
09:24

«Інтер» покаже бій Олександра Усика з Деніелом Брюером

3120
«Інтер» покаже бій Олександра Усика з Деніелом Брюером
«Інтер» покаже бій Олександра Усика з Деніелом Брюером

В суботу, 4 жовтня, о 22.30 канал «Інтер» розпочне трансляцію зі стадіону «Арена Львів» (Львів), де відбудеться вечір боксу К2 Promotions. Головною подією турніру стане поєдинок олімпійського чемпіона Олександра Усика проти інтернаціонального чемпіона WBF, чемпіона Південної Африки Деніела Брюера, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Боксери будуть боротися за пояс інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі.



«Мені дуже приємно боксуватиме на такому величезному стадіоні як «Арена Львів». Вдячний своїй компанії, що надала мені такий шанс боксувати за титул. Я впевнений, що буде велика кількість глядачів і буде неймовірна атмосфера. Щодо суперника. Я дивився його бої - міцний хлопець, високий. Всі мої суперники - сильні боксери, слабкий в ринг не вийде. Він здобув перемоги майже у всіх своїх поєдинках, а це значить, що він сильний і бій буде цікавий. Ганятися за нокаутом не буду, буду намагатися виграти кожен раунд», - заявив Олександр Усик на прес-конференції.

 

Нагадаємо, що 4 жовтня «Інтер» покаже прем'єру документального фільму власного виробництва «Усик» про історію успіху українського боксера Олександра Усика. Стрічка вийде в ефір о 8.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3120
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду