4 жовтня на НТН стартує спецпроект «Екстремальна колекція»

4 жовтня на НТН стартує спецпроект «Екстремальна колекція»

23 Вересня 2014
3577
23 Вересня 2014
12:07

4 жовтня на НТН стартує спецпроект «Екстремальна колекція»

3577
4 жовтня на НТН стартує спецпроект «Екстремальна колекція»
4 жовтня на НТН стартує спецпроект «Екстремальна колекція»

4 жовтня телеканал НТН  розпочне показ програми «Екстремальна колекція» - збірки відео з екстремальних видів спорту за поточний рік з усього світу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перший випуск програми вийде в ефір о 14.00.

 

«"Екстремальная колеція" єднає найвидовішніші екстремальні види спорту з усього світу в єдиний телевізійний простір. Сноубординг, фрістайл мотокросс, повітряні акробатичні гонки, ВМХ (трюки на велосипедах), бейз джампінг (стрибки з парашутом), серфінг, скейтбординг, велотріал та багато-багато іншого, про що звичайний телеглядач, можливо, не чув і точно не бачив! Найкращі та найбільш безбашенні екстремали з усього світу покажуть, на що здатна людина, і розкажуть свою історію», - анонсує телеканал.

 

Спецпроект «Екстремальна колекція» складається з 40 серій по 23 хвилини кожна. НТН показуватиме дві серії поспіль щосуботи.

 

 

«Ми сподіваємось, що наші телеглядачі оцінять і полюблять нові проекти «сторінки екстриму». Особливо молодь!», - коментує прем'єру програмний директор НТН Олександр Журавський.

 

 

Нагадаємо, телеканал НТН нещодавно презентував документальний фільм «Поверненці» про вимушених переселенців з Донбасу, які повертаються до рідних міст.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду