detector.media
23.09.2014 12:07
4 жовтня на НТН стартує спецпроект «Екстремальна колекція»
4 жовтня на НТН стартує спецпроект «Екстремальна колекція»

4 жовтня телеканал НТН  розпочне показ програми «Екстремальна колекція» - збірки відео з екстремальних видів спорту за поточний рік з усього світу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перший випуск програми вийде в ефір о 14.00.

 

«"Екстремальная колеція" єднає найвидовішніші екстремальні види спорту з усього світу в єдиний телевізійний простір. Сноубординг, фрістайл мотокросс, повітряні акробатичні гонки, ВМХ (трюки на велосипедах), бейз джампінг (стрибки з парашутом), серфінг, скейтбординг, велотріал та багато-багато іншого, про що звичайний телеглядач, можливо, не чув і точно не бачив! Найкращі та найбільш безбашенні екстремали з усього світу покажуть, на що здатна людина, і розкажуть свою історію», - анонсує телеканал.

 

Спецпроект «Екстремальна колекція» складається з 40 серій по 23 хвилини кожна. НТН показуватиме дві серії поспіль щосуботи.

 

 

«Ми сподіваємось, що наші телеглядачі оцінять і полюблять нові проекти «сторінки екстриму». Особливо молодь!», - коментує прем'єру програмний директор НТН Олександр Журавський.

 

 

Нагадаємо, телеканал НТН нещодавно презентував документальний фільм «Поверненці» про вимушених переселенців з Донбасу, які повертаються до рідних міст.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY