Олена Бондаренко призначена головою наглядової ради медіахолдингу Курченка і йде з нардепів

Олена Бондаренко призначена головою наглядової ради медіахолдингу Курченка і йде з нардепів

22 Вересня 2014
5256
22 Вересня 2014
15:18

Олена Бондаренко призначена головою наглядової ради медіахолдингу Курченка і йде з нардепів

5256
Олена Бондаренко призначена головою наглядової ради медіахолдингу Курченка і йде з нардепів
Олена Бондаренко призначена головою наглядової ради медіахолдингу Курченка і йде з нардепів

«Український медіа холдинг» (УМХ) оголосив про призначення з 26 вересня головою своєї наглядової ради народного депутата від Партії регіонів, першого заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олени Бондаренко, підтвердивши інформацію видання «Дуся». Про це йдеться в прес-релізі УМХ, який надійшов на адресу «Детектор медіа».

 

На цій посаді Олена Бондаренко змінить Юрія Ровенського, який залишив УМХ в липні. Вона згідно з вимогами законодавства складе повноваження депутата Верховної Ради України.

 

Власник УМХ Сергій Курченко у коментарі прес-службі УМХ заявив: «Сьогодні всюди в світі в ЗМІ приходять люди з багатим політичним досвідом. Зростання суспільного інтересу до політики зумовив моє рішення, яке має надати новий імпульс розвитку холдингу».

 

«Олена Бондаренко - професійний журналіст і відомий громадський діяч. Вона закінчила Донецький державний університет і Донецьку державну академію управління, працювала на телебаченні, очолювала прес-службу Донецької обласної ради. З 2006 р. тричі була обрана народним депутатом України, працювала у Верховному раді V, VI і VII скликань, відстоюючи принципи свободи слова, друку і формування вільного і цивілізованого ринку ЗМІ. Була автором Закону України "Про доступ до публічної інформації" та нової редакції Закону України "Про інформацію". Олена є членом НСЖУ та президентом Всеукраїнської Асоціації виробників і постачальників контенту», - йдеться у прес-релізі.

 

«Я вдячна Сергію Віталійовичу Курченку за надану довіру. Український медіахолдинг - одне з найбільших і найбільш шанованих об'єднань ЗМІ в Україні, і моїм завданням на новій посаді буде, перш за все, збереження і зміцнення об'єктивної журналістики у виданнях УМХ, зміцнення позицій холдингу на національному медіаринку, підтримка високої професійної репутації наших журналістських колективів», - заявила Олена Бондаренко.

 

18 вересня  перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації, член Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що не балотуватиметься в народні депутати на позачергових виборах до Верховноъ Ради.

 

Нагадаємо, громадянин Росії Юрій Ровенський з липня залишив посаду голови ради директорів медіахолдингу UMH Group (УМХ).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5256
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
3496 дн. тому
Все! Сепаратисткая крыса побежала за баблом! В списки ее никуда не взяли (эта лживая с*ка сразу рейтинги любой партии в унитаз спустит :), а у Игорька Давиденко и НТВ+ денежка на нее закончилась (а, может, просто не оправдала инвестицию?). Интересно, Лексус белый она ему теперь вернет или подарки-не отдарки?! :) Так шо Леночка теперь бежком побежала за баблом Курченко, а каким образом это бабло сп*жено бравую регионалку не волнует - уж больно сладкой жизни тетке хочется :))))) Ау! МВД и СБУ. Леночка скоро потеряет "недоторканість" и ее можно будет крепко взять за жирную целюлитную ж*пу за все ее сепаратистские проделки, начиная от диктаторских законов и заканчивая (заканчивая ли?!) выступлениями на Россия 1 вместе с клоуном Царевым (http://dusia.telekritika.ua/smotrovaia/25940)!
dgbvafs
3497 дн. тому
http://ubiytsaefira.blogspot.com/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду