detector.media
22.09.2014 15:18
Олена Бондаренко призначена головою наглядової ради медіахолдингу Курченка і йде з нардепів
Олена Бондаренко призначена головою наглядової ради медіахолдингу Курченка і йде з нардепів

«Український медіа холдинг» (УМХ) оголосив про призначення з 26 вересня головою своєї наглядової ради народного депутата від Партії регіонів, першого заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олени Бондаренко, підтвердивши інформацію видання «Дуся». Про це йдеться в прес-релізі УМХ, який надійшов на адресу «Детектор медіа».

 

На цій посаді Олена Бондаренко змінить Юрія Ровенського, який залишив УМХ в липні. Вона згідно з вимогами законодавства складе повноваження депутата Верховної Ради України.

 

Власник УМХ Сергій Курченко у коментарі прес-службі УМХ заявив: «Сьогодні всюди в світі в ЗМІ приходять люди з багатим політичним досвідом. Зростання суспільного інтересу до політики зумовив моє рішення, яке має надати новий імпульс розвитку холдингу».

 

«Олена Бондаренко - професійний журналіст і відомий громадський діяч. Вона закінчила Донецький державний університет і Донецьку державну академію управління, працювала на телебаченні, очолювала прес-службу Донецької обласної ради. З 2006 р. тричі була обрана народним депутатом України, працювала у Верховному раді V, VI і VII скликань, відстоюючи принципи свободи слова, друку і формування вільного і цивілізованого ринку ЗМІ. Була автором Закону України "Про доступ до публічної інформації" та нової редакції Закону України "Про інформацію". Олена є членом НСЖУ та президентом Всеукраїнської Асоціації виробників і постачальників контенту», - йдеться у прес-релізі.

 

«Я вдячна Сергію Віталійовичу Курченку за надану довіру. Український медіахолдинг - одне з найбільших і найбільш шанованих об'єднань ЗМІ в Україні, і моїм завданням на новій посаді буде, перш за все, збереження і зміцнення об'єктивної журналістики у виданнях УМХ, зміцнення позицій холдингу на національному медіаринку, підтримка високої професійної репутації наших журналістських колективів», - заявила Олена Бондаренко.

 

18 вересня  перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації, член Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що не балотуватиметься в народні депутати на позачергових виборах до Верховноъ Ради.

 

Нагадаємо, громадянин Росії Юрій Ровенський з липня залишив посаду голови ради директорів медіахолдингу UMH Group (УМХ).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY