В новому сезоні  канал  БТБ запустив проект «Україна: лабіринти історії»

В новому сезоні канал БТБ запустив проект «Україна: лабіринти історії»

9 Вересня 2014
4942
9 Вересня 2014
16:18

В новому сезоні канал БТБ запустив проект «Україна: лабіринти історії»

4942
В новому сезоні  канал  БТБ запустив проект «Україна: лабіринти історії»
В новому сезоні  канал  БТБ запустив проект «Україна: лабіринти історії»

Для нового телевізійного сезону канал БТБ підготував новий проект власного виробництва  «Україна: лабіринти історії». Про це повідомила «Детектор медіа» головний продюсер БТБ Людмила Обертинська.

 

Програма стартувала на День Незалежності України 24 серпня. Проект виходить в ефір щонеділі о 21.00. 


«Україна - це держава, яка  може пишатися власним тисячолітнім минулим. Однак славетні сторінки вітчизняної історії століттями потерпали  від цензорів-чужинців. Історію України спотворювали і в часи імперської Росії, і у Радянському Союзі. Переписати минуле України намагаються і сучасні московські ідеологи. Програма "Україна: лабіринти історії" розвінчує міфи та викриває фальсифікації», - коментує пані Обертинська.

 

Авторами програми «Україна: лабіринти історії» стали ведучий Олександр Морщавка та режисер Олена Даньшина. Вони намагаються відшукати правду разом з провідними вітчизняними науковцями та сподіваються, що проект допоможе краще пізнати героїчну долю держави.

 

Кожен випуск програми присвячений окремій історичній події чи видатній постаті. «У багатьох епізодах минувшини глядач може знайти паралелі із подіями сьогодення», - зазначає Людмила Обертинська.

 

Нагадаємо, нещодавно «ВідеоТека» поспілкувалася з гендиректором телеканалу БТБ Світланою Криворучко про те, чи готовий канал до злиття з УТР та створенню на їх базі державного каналу іномовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду