detector.media
09.09.2014 16:18
В новому сезоні канал БТБ запустив проект «Україна: лабіринти історії»
В новому сезоні  канал  БТБ запустив проект «Україна: лабіринти історії»

Для нового телевізійного сезону канал БТБ підготував новий проект власного виробництва  «Україна: лабіринти історії». Про це повідомила «Детектор медіа» головний продюсер БТБ Людмила Обертинська.

 

Програма стартувала на День Незалежності України 24 серпня. Проект виходить в ефір щонеділі о 21.00. 


«Україна - це держава, яка  може пишатися власним тисячолітнім минулим. Однак славетні сторінки вітчизняної історії століттями потерпали  від цензорів-чужинців. Історію України спотворювали і в часи імперської Росії, і у Радянському Союзі. Переписати минуле України намагаються і сучасні московські ідеологи. Програма "Україна: лабіринти історії" розвінчує міфи та викриває фальсифікації», - коментує пані Обертинська.

 

Авторами програми «Україна: лабіринти історії» стали ведучий Олександр Морщавка та режисер Олена Даньшина. Вони намагаються відшукати правду разом з провідними вітчизняними науковцями та сподіваються, що проект допоможе краще пізнати героїчну долю держави.

 

Кожен випуск програми присвячений окремій історичній події чи видатній постаті. «У багатьох епізодах минувшини глядач може знайти паралелі із подіями сьогодення», - зазначає Людмила Обертинська.

 

Нагадаємо, нещодавно «ВідеоТека» поспілкувалася з гендиректором телеканалу БТБ Світланою Криворучко про те, чи готовий канал до злиття з УТР та створенню на їх базі державного каналу іномовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY