У новому сезоні «Плюсплюс» показуватиме анімацію Nickelodeon і готує оригінальну «Казку з татом»

У новому сезоні «Плюсплюс» показуватиме анімацію Nickelodeon і готує оригінальну «Казку з татом»

9 Вересня 2014
6299
9 Вересня 2014
15:55

У новому сезоні «Плюсплюс» показуватиме анімацію Nickelodeon і готує оригінальну «Казку з татом»

6299
У новому сезоні «Плюсплюс» показуватиме анімацію Nickelodeon і готує оригінальну «Казку з татом»
У новому сезоні «Плюсплюс» показуватиме анімацію Nickelodeon і готує оригінальну «Казку з татом»

Дитячий анімаційний телеканал «Плюсплюс» групи «1+1 медіа» домовився про співпрацю з американським каналом Nickelodeon, готує оновлений формат програми «Казка з татом» та відкладає поки що інтерактивний проект за участі дітей. Про це на презентації нового сезону «Плюсплюс» 9 вересня повідомила генеральний продюсер каналу Іванна Найда.

 

Канал «Плюсплюс», за словами продюсера, за два роки став єдиним в Україні анімаційним телеканалом з доволі серйозним власним виробництвом не лише розважального, а і пізнавального контенту. Аудиторію каналу становлять діти 4-16 років та їх батьки. Особливу гордість телеканалу становить контракт зі студією Disney.

 

 

Генпродюсер каналу Іванна Найда повідомила пропочаток співпраці з Nickelodeon

 

З листопада цього року «Плюсплюс» розпочне показувати мультфільми американського телеканалу Nickelodeon, які транслюватимуться близько години на день. Зокрема, буде показано мультсеріал «Цуценячий патруль» (Paw patrol).

 

1 жовтня в ефірі стартує другий сезон 10-хвилиннної програми власного виробництва каналу «Казка з татом».  Проте вже зараз колектив каналу працює над третім сезоном програми, який буде абсолютно новаторським. Нові «зіркові тата», серед яких - артист студії «Квартал 95» Євген Кошовий, розповідатимуть спеціально написані про світ персонажів телеканалу «Плюплюс» казки.

 

«Спочатку для цієї програми ми прискіпливо відбирали казки, опублікованими українськими видавництвам - почали з «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», потім взялися вивчати інші видавництва. Вибирали і за змістом, і за ілюструванням - зображень мало бути багато, адже ми брали для програми  і їх теж. Це тільки здається, що таких книжок у нас виходить багато - казки, які можна було б анімувати та які не містять чогось такого, що дитині не треба, швидко закінчилися. Тому ми знайшли свого казкаря - Антона Сіяніку (справжнє ім'я - Сергій Гаврилюк), - розповіла пані Найда.

 

Дитячий телеканал презентував новий осінній сезон

 

Для другого сезону було анімовано декілька казок Антона Сіяніки, опублікованих раніше. Згодом письменник став постійним автором телеканалу. «Тож для третього сезону «Казки з татом» Антон готує нам абсолютно оригінальні казки про персонажів «Плюсплюс» - квадратиків, кружків, трикутників. Наші персонажі почнуть рухатися, у них з'явиться свій світ. Діти нарешті зрозуміють, хто вони і звідки, які вони між собою співіснують. Тут ми були значно більш прискіпливі - адже в казках розкриватиметься світ телеканалу «Плюсплюс». Це будуть казки про те, що близько дітям - їх проблеми та радості. Вони переживатимуть ті ж ситуації, що і наші діти», - розповіла продюсер.

 

Для третього сезону готується 11 випусків програми з оригінальною анімацією художника, арт-директора телеканалу Едуарда Катихіна. Історії про персонажів телеканалу глядачі зможуть побачити у грудні.

 

Також генеральний продюсер розповіла, що плани запустити шоу за участю дітей довелося відкласти. «Але зважаючи на часи, ми вирішили відкласти цей проект. Для нього потрібно було багато чого вивчити, запросити справді велику кількість дітей. Я виступила ініціатором цього проекту. В ньому найцінніше - можливість інтерактивного спілкування з дітьми, найкоротшого шляху комунікації з глядачем. Цього року ми цим проектом не займатимемося, сподіваємося, це вдасться зробити в наступному», - розповіла Іванна Найда.

 

Поки ж телеканал здійснює комунікацію зі своєю аудиторією через сайт, на якому є ігри, пов'язані з проектом «Це наше і це твоє», а також у розділі проекту «Казка з татом» у форматі караоке кожен батько може начитати своїй дитині казку у зручний для себе час. Телеканал готується повністю оновити свій сайт.

 

Нагадаємо, телеканал вже анонсував нові мультфільми, які покаже восени -серед них «Софія прекрасна», «Дружба - це диво» та «Маша та Ведмідь», а також другі сезони оригінальних програм «Корисні підказки», «Казка з татом» та «Це наше і це своє».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6299
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду