«Еспресо.TV» запустить новий проект в жанрі політичної сатири

«Еспресо.TV» запустить новий проект в жанрі політичної сатири

8 Вересня 2014
3641
8 Вересня 2014
18:03

«Еспресо.TV» запустить новий проект в жанрі політичної сатири

3641
«Еспресо.TV» запустить новий проект в жанрі політичної сатири
«Еспресо.TV» запустить новий проект в жанрі політичної сатири

Телеканал «Еспресо.TV» у новому сезоні готує програму в жанрі політичної сатири та оновить «Підсумки з Миколою Вереснем». Про це «Детектор медіа» повідомила програмний директор телеканалу Марія Гурська.

 

«Найближчим часом в ефір вийде щотижнева програма у жанрі політичної сатири, в якій відомі журналісти та експерти в легкій, іронічній формі обговорюватимуть найяскравіші події тижня», - розповіла пані Гурська.

 

Назву та дату старту проекту телеканал поки не повідомляє.

 

Восени «Еспресо TV» також оновить програму «Підсумки з Миколою Вереснем». «В програму буде доданий інтерактив - глядачі протягом програми телефонуватимуть і виходитимуть на зв'язок з допомогою Skype в прямий ефір, щоб висловитися на тему політичної ситуації в країні або поставити запитання гостю в студії», - зазначає Марія Гурська.

 

Зараз програма «Підсумки з Миколою Вереснем» виходить в ефірі телеканалу з понеділка по четвер о 21.00.

 

«На «Еспресо TV» цієї осені також варто очікувати на свіжі журналістські розслідування і документальні проекти кращих режисерів України і світу, що стосуються актуальної політичної ситуації та історичних передумов сьогоднішньої міжнародної ситуації», - анонсувала новий сезон пані Гурська.

 

Нагадаємо, нещодавно телеканал показав документальний проект про АТО «Війна за свій рахунок».

 

З кінця серпня на телеканалі щодня виходить політичне ток-шоу «Година ЧЕ» з Єгором Чечериндою

 

Програму «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком», яка з липня по буднях виходила на телеканалі «Еспресо TV», перейменовано на «Хроніки війни». Проект інформує глядача про досягнення та проблеми української армії, аналізує найгостріші ситуації на Східному фронті в рубриках «Щоденник АТО», «Фронтові історії», «Герої небесного війська», «Війна - жіночий погляд».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду