detector.media
08.09.2014 18:03
«Еспресо.TV» запустить новий проект в жанрі політичної сатири
«Еспресо.TV» запустить новий проект в жанрі політичної сатири

Телеканал «Еспресо.TV» у новому сезоні готує програму в жанрі політичної сатири та оновить «Підсумки з Миколою Вереснем». Про це «Детектор медіа» повідомила програмний директор телеканалу Марія Гурська.

 

«Найближчим часом в ефір вийде щотижнева програма у жанрі політичної сатири, в якій відомі журналісти та експерти в легкій, іронічній формі обговорюватимуть найяскравіші події тижня», - розповіла пані Гурська.

 

Назву та дату старту проекту телеканал поки не повідомляє.

 

Восени «Еспресо TV» також оновить програму «Підсумки з Миколою Вереснем». «В програму буде доданий інтерактив - глядачі протягом програми телефонуватимуть і виходитимуть на зв'язок з допомогою Skype в прямий ефір, щоб висловитися на тему політичної ситуації в країні або поставити запитання гостю в студії», - зазначає Марія Гурська.

 

Зараз програма «Підсумки з Миколою Вереснем» виходить в ефірі телеканалу з понеділка по четвер о 21.00.

 

«На «Еспресо TV» цієї осені також варто очікувати на свіжі журналістські розслідування і документальні проекти кращих режисерів України і світу, що стосуються актуальної політичної ситуації та історичних передумов сьогоднішньої міжнародної ситуації», - анонсувала новий сезон пані Гурська.

 

Нагадаємо, нещодавно телеканал показав документальний проект про АТО «Війна за свій рахунок».

 

З кінця серпня на телеканалі щодня виходить політичне ток-шоу «Година ЧЕ» з Єгором Чечериндою

 

Програму «Репортажі та розслідування з Артемом Шевченком», яка з липня по буднях виходила на телеканалі «Еспресо TV», перейменовано на «Хроніки війни». Проект інформує глядача про досягнення та проблеми української армії, аналізує найгостріші ситуації на Східному фронті в рубриках «Щоденник АТО», «Фронтові історії», «Герої небесного війська», «Війна - жіночий погляд».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY